Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

iJobs - Spirita Társulat


Bethlen Téri Színház

2017. október 25. 19:00

A Spirita Társulat előadása Aaron Sorkin forgatókönyve alapján „Mindnyájunkra figyel a gépek szeretetteljes kegye.”

Steve Jobs valódi ikon. Legenda. Példakép. De vajon mi húzódott a rendkívüli karrier mögött? Ki volt igazából ez a mindenki máson átgázoló, karizmatikus, megnyerő, ugyanakkor hidegvérű és kegyetlen mogul, aki már huszonévesen multimilliomosként uralta a számítástechnikai piacot? Könyörtelen törtető, lelkiismeretlen gazember vagy sérült, magányos, bosszúszomjas idealista?

Az előadás Jobs és cége, az Apple életének három fontos, sorsfordító momentumába enged bepillantást - nem karriertörténet és nem életrajz, hanem maga az élet: valódi színház drámával, feszültséggel és egész életünkre kiható tétekkel. Barátságok, szerelmek, kisikló és újra sínre kerülő emberi sorsok - minden, ami a legendás Apple-termékbemutatók színfalai mögött zajlott.

A Spirita Társulat fiatal színházi alkotók alulról szerveződő közössége, amely modernizált klasszikusokat és kortárs színműveket visz színpadra. A Bethlen Téri Színház kiemelt prózai társulataként a 2017/18-as évadban két továbbjátszott előadással és három új bemutatóval jelentkeznek.